Meer info

Inhoud:

Bouwtekeningen met uitgebreide uitleg en zaaglijst

‌ Moeilijkheidsgraad: beginner

‌ Houtsoorten: 6

‌ Klik op de rode knop voor meer info!

Wandbord maken van steigerhout kan je echt heel makkelijk zelf! Steigerhout is heel populair en super trendy.

Het geeft je zelfgemaakte houten meubels een stoere uitstraling maar tegelijkertijd zorgt steigerhout voor warmte in je huis door zijn natuurlijke look.

Wat is er nou leuker dan zelf je eigen houten accessoires voor in huis te maken? Je kan het maken naar jou wensen en smaak, welke natuurlijk perfect bij jou interieur passen.

Steigerhout leent zich prima voor het zelf maken van accessoires voor in jou woonkamer, badkamer of aan de muur boven bijvoorbeeld jou eettafel.

Zelf een steigerhouten wandbord maken hoeft helemaal niet duur te zijn en bovendien is het maken van jou eigen houten meubel erg leuk om te doen en neemt het niet zo heel veel tijd in beslag.

Zo heb je snel een uniek en zelfgemaakt wandbord aan de muur. In relatief weinig tijd geef je jou interieur of huis dus een complete make over met een landelijke en rustieke uitstraling.

Welke houtsoort heb ik nodig om een wand te maken?

Belangrijk is om een houtsoort te kiezen waarvan je jou zelfgemaakte wand accessoire voor in huis wil gaan maken. Steigerhout is makkelijk te bewerken en leent zich daarbij ook zeer goed om eventueel te verven.

Er zijn tegenwoordig heel veel verfwashes die je makkelijk aan kan brengen om jou steigerhouten wandbord geheel naar jou eigen wensen en kleuren te maken.

Je huiskamer zal een volledig nieuwe look krijgen die je zelf hebt gecreëerd!

Ben je eenmaal aan de slag gegaan met je zelfgemaakte houten wandbord en hangt deze aan de muur, dan zal je al snel meer van deze stoere houtsoort in je interieur willen.

Het hoeft niet moeilijk te zijn om zelf meubels van hout te maken, mits je de juiste bouwtekeningen voor houten meubels gebruikt. Zo kan je eigenlijk alles zelf maken.

Houten accessoires zelf maken

Denk ook eens aan leuke houten accessoires voor aan de muur zoals open houten kastjes of een steigerhouten kist voor in je woonkamer om bijvoorbeeld al het speelgoed van de kinderen in op te bergen.

Kies je ervoor om je zelfgemaakte houten meubel een kleur te geven? Ook dat is mogelijk. Steigerhout is een makkelijk te bewerken houtsoort en zeer geschikt voor de doe het zelver.

Een zelf gemaakt wandbord van steigerhout aan de muur is erg leuk om te gebruiken om bijvoorbeeld je zelfgemaakte foto lijstjes op te zetten, of gebruik het wandbord als boekenkast van hout.

Zo geef je je interieur een eigen look.

De juiste bouwtekening vind je hier

In de bouwtekening voor een wandbord van steigerhout vind je de juiste afmetingen die je nodig hebt om een wandbord van hout zelf te maken.

Ook alle benodigdheden en materiaal die je nodig hebt om je meubel van hout zelf te maken vind je terug in de bouwtekeningen.

Zo wordt het wel heel makkelijk om zelf je houten accessoires voor in je huiskamer of voor aan de wand te maken.

Wil jij zelf je huiskamer opknappen door zelf meubels van hout te maken? Dan vind je hier hoe je meteen aan de slag kan en je vrienden kan imponeren met jou zelfgemaakte houten wandbord.

About admin

No Comments

Be the first to start a conversation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *