Radiator kast op maat maken van hout met een handige bouwtekening.

Wil je je eigen radiatorkast samenstellen? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Maak vanaf nu eenvoudig je eigen houten radiatorkast met bouwtekeningen die je hier kunt downloaden.

Radiator kast op maat

Misschien ken je het, of is het iets dat je deed besluiten om je eigen houten radiatorkasten te maken, de radiatoren zien er lelijk uit.

Ze passen totaal niet bij je interieur, daarom is het heel leuk om je eigen houten radiatorkasten te maken naar jouw smaak en stijl.

Het is niet alleen leuk om te doen, maar ook niet moeilijk om op deze stapsgewijze basis en je eigen duidelijke constructietekeningen een houten radiatorschakelaar te maken.

Maak je eigen radiatorkast met bouwtekeningen

Duidelijke tekeningen voor het maken van een koellichaam van hout leg uit welk type radiator je het beste zelf kunt maken en welke materialen je daarvoor nodig hebt.

In de bouwtekening van de houten radiatorkast vind je natuurlijk niet alleen het materiaal van de radiatorkast, maar ook de exacte afmetingen, wat voor hout je het beste kunt maken.

Natuurlijk handige tips als je kunt. Je moet voorzichtig zijn voordat je de haard zelf wilt omtoveren met tekeningen.

houten radiatorkast met bouwtekeningen

Zelfbouw goedkope radiatorkasten

Je hebt ze vast wel eens bij bouwmarkten gezien. Een dure radiatorschakelaar beperkt ook de grootte.

U kunt nu een goedkope houten afdekking van het koellichaam maken die bij uw interieur past. Het is natuurlijk niet moeilijk om zelf een houten radiatorbekleding te maken aan de hand van constructietekeningen.

Alles wat je nodig hebt om de haardtransformatie te maken, staat in deze tekening, die je hieronder kunt downloaden.

U zult merken dat het niet moeilijk is om een ​​radiatorbekleding te maken voor arbeiders en arbeiders, maar vooral heel interessant om te doen.

Radiator ombouw van hout

Er zijn verschillende houtsoorten die u kunt gebruiken om uw eigen houten radiatorlichaam te maken. Het is maar net wat je denkt dat bij je interieur past en met welke houtsoort je makkelijk een houten radiatorbak kunt maken.

Overweeg bijvoorbeeld een radiatorbox van steigerhout voor een rustieke en landelijke uitstraling van je interieur, of gebruik Douglas hout als je je zelfgemaakte koellichaam strak en wat moderner wilt houden.

Alle houtsoorten die je kunt gebruiken om je eigen radiatorbekleding te maken, vind je in de duidelijke constructietekening van het radiatorhuis.

Verf de houten radiatorbekleding

Als u klaar bent met uw zelfgemaakte houten radiatorbekleding, is het natuurlijk tijd om na te denken over welke kleur u de radiatorbekleding gaat schilderen.

Zo kun je de koellichaambehuizing helemaal afstemmen op de stijl en het interieur van je huis.

meer info, klik hier >>

About admin

No Comments

Be the first to start a conversation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *