Wil je je eigen houten kapstok maken?

Dat is zeker een goede optie, want na het lezen van onderstaand artikel weet je precies hoe je je eigen kapstok kunt maken van steigerhout en dat is makkelijker dan je denkt.

Je hoeft geen jarenlange ervaring als vakman of vakman te hebben, want nu kan iedereen zijn eigen houten steigerrek maken op basis van duidelijke stapsgewijze bouwtekeningen.

Natuurlijk zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden bij het maken van een kapstok die je DIY-project tot een succes maakt.

In de hieronder gedownloade bouwtekening van het houten steigerframe kunnen de lezers precies lezen welke stappen bij de opbouw van de steiger moeten worden genomen en waar speciaal op gelet moet worden.

Je eigen kapstok maken was nog nooit zo leuk en makkelijk en je hebt een mooi en strak resultaat in de gang.

Zelfbouw steigerhouten kapstok met bouwtekeningen

Als u uw eigen houten steigerrek wilt maken, is een goede bouwtekening onmisbaar.

Het maken van een houten kapstok lijkt misschien een eenvoudig doe-het-zelf-project, maar er zijn enkele belangrijke punten waarmee je rekening moet houden om dit leuke doe-het-zelf idee tot een succes te maken.

Allereerst is het belangrijk om te bepalen waar in je huis je een kapstok wilt hangen.

Ook de afmeting van de steigerhouten kapstok die je zelf wilt maken met bouwtekeningen is erg belangrijk.

U begrijpt dat u met een gezin van vier personen een grotere kapstok nodig heeft dan wanneer u alleen of met twee woont.

Alle exacte afmetingen en andere zaken waar u op moet letten als u uw eigen steigerhouten kapstok wilt maken, leest u in de kapstokconstructietekening.

Niets is rommeliger dan alle jassen die in de gang of op andere plekken in huis liggen opgestapeld, dus je eigen kapstok maken van steigerhout is een heel gaaf idee.

Naast het feit dat deze zelfbouw steigerhouten kapstok vrij eenvoudig te maken is, bespaart het je ook nog eens veel geld.

In de winkel betaalde je al snel veel geld voor een houten steigerkapstok, die is niet meer nodig.

Hoe maak je een kapstok van steigerhout en pijpsteiger

Het behoeft geen betoog dat steigerhout tegenwoordig een zeer populaire houtsoort is voor binnen- en buitengebruik, en dat is niet het geval.

Steigerhout is makkelijk te bewerken, dus zeer geschikt als je je eigen kapstok wilt maken van steigerhout en steigerbuizen.

Deze combinatie is erg goed omdat het een landelijke en sterke sfeer geeft.

Het gebruik van steigerbuizen voor kapstokken staat direct prachtig in elk interieur.

In de bouwtekening steigerrek lees je precies hoe je je eigen steigerrek maakt met behulp van steigerbuizen en welke stappen je moet nemen om van dit doe-het-zelf project een echt succes te maken.

Kapstokken maken van steigerbuizen is niet alleen leuk, maar zoals gezegd een stuk goedkoper.

Je kunt nu je eigen voordelige kapstok maken van steigerhout en steigerbuizen, aan de hand van duidelijke stapsgewijze bouwtekeningen van de kapstok.

Wil je meteen aan de slag?

Kapstok staand van hout

About admin

No Comments

Be the first to start a conversation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *