Eekhoorn nestkast zelf maken

Meer info

Inhoud:

‌ Bouwtekening met uitgebreide uitleg en zaaglijst

‌ Moeilijkheidsgraad: beginner

‌ Houtsoort: multiplex en vuren

‌ Klik op de rode knop voor meer info!

Wil jij graag zelf een eekhoorn nestkast maken? Dan kan je dat vanaf nu helemaal zelf met de duidelijke bouwtekening voor het zelf maken van een nestkast voor eekhoorns. Eekhoorns zijn graag geziene gasten in onze tuin. Eekhoorns zijn niet alleen heel leuk om naar te kijken maar het zijn ook ontzettend sociale en mooie dieren.

Wat is er nou leuker dan zelf je eigen nestkast voor een eekhoorn te maken?

Eekhoorns zijn van nature erg nieuwsgierig en met hun lenige lichaam kruipen ze graag overal in opzoek naar een veilige warme plek of een plaats waar ze hun voedsel voor de winter in op kunnen slaan.

Met de bouwtekening voor het zelf maken van een nestkast voor eekhoorns zal je zien dat jij deze vriendelijke dieren ook als bewoners van jou tuin krijgt.

Zelf een nestkast maken voor eekhoorns

Jij kan dus nu helemaal zelf een eekhoorns nestkast van hout maken. In de duidelijke bouwtekening voor het maken van een nestkastje voor eekhoorns lees jij precies aan welke maten een eenhoorn nestkast moet voldoen, en welke materialen je het beste kan gebruiken voor het zelf bouwen van een eekhoorn nestkast of eekhoorn voederhuisje.

Een voederhuisje voor eekhoorns zelf maken aan de hand van de bouwtekening die je hieronder kan downloaden is als doe het zelver en klusser een leuk project voor de aankomende winter en het is zeker makkelijk om een eekhoorn voederhuisje of eekhoorn nestkast te maken van hout.

Het enige wat jij nodig hebt is de juiste bouwtekening voor het maken van een eekhoorn kast en dan zal je zien dat jij binnenkort deze leuke bewoners in jou tuin vindt. En wat is er nou leuker dan het zelf maken van een eekhoorn voederhuisje?

Goedkoop nestkast voor eekhoorn maken

Natuurlijk zijn er een aantal dingen waar jij rekening mee moet houden als je straks zelf een eekhoorn nestkastje gaat maken. Gebruik bijvoorbeeld bij voorkeur geïmpregneerd hout voor het maken van een houten eekhoorn voederhuisje of nestkast.

Natuurlijk kan je ervoor kiezen om de buitenkant van het voederhuisje of nestkastje voor de eekhoorn te lakken of te verven, maar laat altijd de binnenkant van een voederhuisje voor eekhoorns onbehandeld.

Het zelf maken van een nestkast voor eekhoorns is niet moeilijk voor de handige doe het zelver. Zolang jij precies doet wat er in de stap voor stap bouwtekening voor een eekhoorn nestkast staat, heb jij straks het mooiste eindresultaat met het door jou zelfgemaakte eekhoorn voederhuis of nestkast.

Eekhoorn nestkast bouwtekening

Als je eenmaal klaar bent met het zelf maken van een nestkast voor eekhoorns met de bouwtekening die je hieronder kan downloaden, kan je gaan bepalen waar de nestkast en voederhuis voor eekhoorns kan komen te hangen in jou tuin.

Zorg ervoor dat de nestkast voor eekhoorns tenminste 3 tot 5 meter boven de grond hangt, en met de opening van de nestkast van de weerszijde af komt te hangen.

Je kan de eekhoorn nestkast die je zelf hebt gemaakt alvast wat aankleden met droge bladeren en versieren met doppinda’s.

Je zal zien dat je binnen afzienbare tijd eekhoorns aan zal treffen in de door jou zelf gemaakte eekhoorn nestkast.

About admin

No Comments

Be the first to start a conversation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *